Roland Huber Toggle

 
 
 

Dinner in the Sky® šéfkuchař pro rok 2017 – prestižní michelinskou hvězdou oceněný ROLAND HUBER

 

Pojďme si úspěšného vídeňského šéfkuchaře trochu představit. Roland Huber, oceněný prestižní michelinskou hvězdou, vaří v restauraci Le Ciel, která sídlí v sedmém patře luxusního hotelu The Grand, odkud je fantastický výhled na Vídeň. Roland vaří ze sezónních a lokálních surovin, rád používá třeba úhoře z Neziderského jezera, jehněčí maso z Alp, čerstvý chřest či houby.

www.leciel.at

Dinner in the Sky. Roland Huber
 

Menu

Brunch in the Sky®

Avokádovo-rajčatový salát, uzený losos, papričky jalapeño a řeřicha

***

Pomalu vařené vejce s bramborovou pěnou a uzeným úhořem

***

Šunka, salám, sýr, marmelády, pečivo

Vegetariánské menu

Avokádovo-rajčatový salát, burrata, papričky jalapeño a řeřicha

***

Pomalu vařené vejce s bramborovou pěnou a divokou rýží

***

Antipasto, sýry, marmelády, pečivo

 

Lunch in the Sky®

Pečené červené krevety s vinaigrette zálivkou s limetkami

***

Telecí “Tafelspitz” se sake, konfitované shiitake, Fregola Sarda a květák

***

Maliny s posypkou, zázvor, shiso a litchi

Vegetariánské menu

Restovaný zelený chřest s vinaigrette zálivkou s limetkami

***

Divoká brokolice, konfitované shiitake, Fregola Sarda a květák

***

Maliny s posypkou, zázvor, shiso a litchi

 

Dinner in the Sky®

Pečené červené krevety s vinaigrette zálivkou s limetkami

***

 Bramborová pěna s kaviárem ze pstruhů a uzeným úhořem

***

Telecí “Tafelspitz” se sake, konfitované shiitake, Fregola Sarda a květák

***

Maliny s posypkou, zázvor, shiso a litchi

 

Vegetariánské menu

Restovaný zelený chřest s vinaigrette zálivkou s limetkami

***

Bramborová pěna s organickým vejcem a špaldovým chlebem

***

Divoká brokolice, konfitované shiitake, Fregola Sarda a květák

***

Maliny s posypkou, zázvor, shiso a litchi

 

Rezervovat

ShutDown