Prague in the Sky 2019

dits-partners

Světově proslulé

Dinner in the Sky®

se po roce opět vrací do České republiky s událostí

Prague in the Sky 2019

.

Myšlenkou a konceptem Dinner in the Sky je nabídnout nezapomenutelné kulinářské zážitky spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy na město a kuchyní od špičkových kuchařů a to ve výšce až 50 metrů nad zemí.

Tato akce se koná v centru Prahy, kde je stůl s 22 hosty za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšky. Ze středu stolu vám, vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.

Opravdu nezapomenutelný kulinářský zážitek!

Této akce se účastní špičkoví šéfkuchaři z různých koutů světa, kteří každý rok připravují jen pro tuto příležitost sestavené menu přímo před vašimi zraky.
Exkluzivní atmosféra, dechberoucí výhled na město, delikátní pokrmy a kuchařská show vytváří nezapomenutelný dojem a vzpomínky pro všechny hosty.

Jak vyzkoušet Dinner in the Sky?

Vyberte balíček

Kupte dárkový poukaz

Předložte poukaz

Uplatněte poukaz

Užijte si zážitek

Vyberte balíček

Kupte si lístky

Užíjte si zážitek

Balíčky Prague in the Sky

In the Sky

Lunch in the Sky
 

3chodové menu 

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo 

Čas strávený ve vzduchu: 40 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Cherry

Dinner in the Sky
 

4chodové menu 

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo. Neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Package3

Dinner in the Sky
při západu slunce

4chodové menu 

Nealko nápoje, bílé a červené víno, pivo. Neomezeně

Čas strávený ve vzduchu: 60 minut

Dostavte se 20 minut před zdvihem

Místo

Riegrovy sady
Polská 1a

120 00 Praha 2

qrkod

Šéfkuchař

Šéfkuchař Manel Lino pochází z Lisabonu a patří k nejtalentovanějším šéfkuchařům současné evropské scény. Vařil v restauracích pyšnících se třemi Michelinskými hvězdami jako je Mugaritz (Top 10 World’s Best Restaurant), či El Celer de can Roca (World’s Best Restaurant 2013 a 2015) nebo pod vedením věhlasné katalánské šéfkuchařky Carme Ruscalleda. 

„Hned, jak jsem začal se studiem kuchařiny, jsem věděl, že to je to pravé a že přesně to chci dělat. Po studiích jsem chtěl někam, kde se kuchařina ubírá kupředu, protože tehdejší gastronomická scéna v Portugalsku nebyla na takové úrovni jako v jiných zemích. Cítil jsem, že v konkurenceschopnějším prostředí se budu zdokonalovat rychleji a více se dozvím. Tomu jsem podřídil vše,“ vzpomíná Manel Lino na své začátky.

Již během první stáže v jedné z nejlepších evropských (ne-li světových) restaurací, v baskickém Mugaritzu, poznal to nejcennější – fungování a filosofii restaurace, ve které jde celý tým za stejným cílem: 100% uspokojení hosta. A to jde pouze při maximálním využití podstaty surovin, excelentní spolupráci a naprosté profesionalitě. 

Inspirují jej mistři kuchaři jako jsou Heston Blumenthal (UK), Pascal Barbot (FR) nebo Thomas Keller (USA). Sám vyznává filosofii co nejmenší úpravy základních surovin, rád využívá tradiční technologie a postupy a prostá jídla podává v moderním provedení. „Dělat dobře svoji práci, mít ohlasy a spokojené klienty, to mi přináší největší uspokojení,“ říká a na otázku, zda se bude sám snažit získat Michelinskou hvězdu skromně odpovídá: „Michelin je krásné ocenění, ale vše má svůj čas.“

V současné době působí jako šéfkuchař v novém lisabonském podniku Tabik. „Nutno říct, že za posledních pět až deset let se myšlení kuchařů a obecně gastronomie v Portugalsku změnily k nepoznání. Je mnoho kuchařů, míst a stylů, které stojí za to vyzkoušet. Prožíváme velký boom a jsem tomu rád.“ 

V Praze se s jeho uměním můžete setkat v ambiciózním podniku Gallery 44, kde hostuje.

Menu in the Sky

Partneři projektu

Důležité